Kohtuuttomia veroetuja

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen ilmoitus toimitusjohtaja Sailaksen asuntoedusta osoittaa taas kerran miten kaukana luontaisedun verotusarvot ovat käyvästä arvosta. Verotusarvo tuosta noin 130 m2 asunnosta ja autotallipaikasta on vajaa 1400 euroa kuukaudessa. Tästä Sailas maksaa veroa noin 700 euroa kuukaudessa. Töölössä lähes 20 vuotta asuneena tiedän että saa olla tosi onnellinen jos sieltä löytyy yksiö tuohon hintaan.

Luontaisetujen verotusarvon korjaaminen vastaamaan paremmin niiden käypää arvoa kuin myös verovähennysten ja verovapaan korvausten kohtuullistaminen, tulisi nyt nostaa hallituksen asialistan agendalle sen etsiessään uusia menoleikkauksia ja verotuloja.

ehdokas8blogituusisuomifi
Kokkola

Poliittiset kysymykset ovat kiinnostaneet minua nuoresta lähtien. Olen toiminut kaupunginvaltuutettuna vuodesta 1973 vuoteen 2013 saakka ja kansanedustajana v 1991 -2011. Edelleen tunnen suurta intoa vaikuttaa asioihin. Vähintään viikoittain olen henkilökohtaisesti yhteydessä henkilöihin, joilla on keskeinen asema sellaisten asioiden valmistelussa, joita pidän tärkeinä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu